retsag.hu > Városunk > Képtár > Majális 2012-ben
Frissítve: 2012.05.19.
-
Majális 2012-ben
A nyárias hőség miatt most érezhettük igazán, hogy milyen jó, hogy a majális új helyszínen, az árnyas Hunyadi-ligetben kapott helyet. Még így is mindenki az árnyékba igyekezett, s csak estére merészkedtek legtöbben a színpad elé, hol kora délutántól folyamatosan zajlottak a programok. 

A délelőtt legfőbb eseménye a hagyományos főzőverseny volt. Öt csapat vállalkozott arra, hogy legjobb szakácstudományát elővéve meggyőzze a szakemberekből álló zsűrit főztje kiválóságáról. A főzés közben tréfás feladatokat is meg kellett oldaniuk, az arany fakanál megszerzése érdekében.

A délutáni programban városunk amatőr csoportjai léptek fel. A néptáncosok ez alkalommal is sikert arattak. A hastáncegyüttes hölgyeit is vastapssal jutalmazta a közönség. A táncos műfajok közül a hipp-hopp stílusnak van sikere az utóbbi években. Ezt igazolja, hogy három formáció is bemutatta a tudását. Természetesen nem maradhatott el a Városi Nyugdíjas Klub fellépése sem a majális programjából. A délután sztárvendége Rekop György, a stand up comedy műfaj humoristája volt, de még nála is nagyobb sikert aratott a Váci Ifjúsági Fúvósegyüttes kiváló tehetségekből álló csapata. Az program zárásaként egy ifjú rockzenészekből álló együttes, a Nagyorosziból érkező Lúze-rock Együttes könyvelhetett el megérdemelt sikert. 

-
Linkajánló a témához