retsag.hu > Városunk > Képtár >  Szent István Napok 2020
Frissítve: 2020.09.06.
-
-
Szent István Napok 2020

Augusztus 20. Magyarország Nemzeti Ünnepe és hivatalos ünnep az államalapítás és az államalapító I. István király emlékére.

Idén minden kicsit máshogy zajlott, mint az előző években. Az ünnep a délelőtt folyamán kezdődött. Szentmisét celebrált Tóth  Ferenc esperes, ahol városunk polgármestere Mezőfi Zoltán mondott ünnepi beszédet, majd a délután folyamán elkezdődtek az egyéb programok. A Városi Művelődési Központ és Könyvtár nem csak Államalapító Szent István köszöntésére, hanem egy önfeledt nyáresti szórakozásra is meginvitálta a város lakóit. Így történt, hogy augusztus 20-a a gyermekműsoroktól az esti tűzijátékig méltó családi ünnepnap lett, míg az augusztus 21-i program igazi péntek esti kikapcsolódássá változott.

Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult az augusztus 20-21. rendezvényünk sikeréhez. Köszönjük a fellépőknek és egyéb közreműködőknek a színvonalat, a helyi szerveknek a felügyeletet (Rétsági Polgárőr Egyesület, Rétsági Rendőrkapitányság), a közönségnek a fegyelmezett magatartást. Végül, de nem utolsó sorban köszönjük Rétság Város Önkormányzatának, hogy megteremtette a feltételeket a rendezvény megtartására

Városi Művelődési Központ és Könyvtár 
 
 
-
Linkajánló a témához: